keskiviikko 30. tammikuuta 2008

Päiväkirja: Huoran arki


Olen viimeisen puolen vuoden aikana muuttunut hyvin paljon. Aiemmin olin sellainen "vähemmän ulkonäöstään välittävä" äijämäinen nainen.. Lähes jätkä. Herrani päätti Sopimuksen teon jälkeen muuttaa tuon asian ja onnistui siinä todella hyvin. Nykyään käytän aina hametta, paljastavia paitoja, erilaisia stayup- sukkia ja naisellisia kenkiä. Rakastan pukeutua niin että tiedän miesten ja naisten päiden kääntyvän perääni. Meikkaan lähes joka päivä ja laitan hiuksenikin sellaisille lutka- tytön saparoille.


Tänään kävelin bussipysäkille ja odottelin bussia, kaksi tappia sisälläni. isompi pillussa ja keskikokoinen perseessä. Kun nousin bussiin, väläytin kuskille hymyn ja näin kuinka hänen silmänsä osuivat avonaiselle kaula- aukolleni. Taisi olla hieno näky sillä meinasi unohtaa rahastaa minua. Istuin alas ja mietin hetken millainen kuski olisi sängyssä, osaisiko hän panna kaltaistani kiimaista huoraa...


Seisoin paluumatkalla pysäkillä ja siinä odotteli bussia pari nuorta jätkää. Mietin mielessäni, millaiset kalut heillä olisi. Ja samantien ajattelin: hitot kaluista, panisin kuitenkin. Kumpaakin samaan aikaan. On minulla ollut kaksi kalua yhtäaikaa sisällä, mutta panemisesta ei tullut mitään sillä olin kuulemma liian jännittynyt. Noh, toivottavasti seuraavalla kerralla pääsen siitäkin nauttimaan. Onhan pitkäaikaisin fantasiani se, että pääsen olemaan "jalkapallojoukkueen" panopuuna. Monta miestä, kaikkiin aukkoihini, pitkään ja rajusti... *huokaus* se olisi unelmien täyttymys. Taidanpa hankkia itselleni ensi viikolle seuraa.


3 kommenttia:

El Gordo kirjoitti...

Siinä ei ole huoran koulutus mennyt hukkaan! Kyllä hame pitäisi olla "pakollinen" vaate kaikilla naisilla :)

Anonyymi kirjoitti...

Huoraaminen on hauskaa ja antoisaa

Unknown kirjoitti...

Huorat on kauniita ja nättejä ja niiltä saa helposti